© Copyrigth 2018 Wado Karate Academy

Thomas Jensen

I 1986 startede jeg med karate i Hedensted Karate Klub, hvor der blev trænet Wadokai karate. Jeg trænede der indtil 1993, hvor klubben desværre blev nedlagt. Ved et tilfælde så jeg i 2009 et kendt symbol, wadokai logoet, på en karatedragt i Bredballe. På trods af en pause på 16 år, var jeg ikke i tvivl: jeg meldte mig ind i Bredballe Karate Skole, og genoptog min karate træning. Jeg havde glemt meget af træningen, men det kom hurtigt tilbage. Efter 6 års træning blev jeg 1. dan wadokai karate, og i 2018 blev jeg 2. dan. I min træning lægger jeg mest vægt på traditionel karate, og kata (indøvede serier af kampbevægelser).

Martin Dahl

Så længe jeg kan huske har jeg været venner med Thomas, helt fra børnehaven til nu. Vi var da også sammen til karatetræning i Hedensted Karate Klub i vore unge dage. Dengang trænede vi meget kamp, og var til mange turneringer. Da Thomas ringede til mig i 2009, og sagde at vi skulle begynde med karate igen, havde han hurtigt overtalt mig, og jeg var faldet for sporten igen. Jeg har 2. dan i wadokai karate.

Trænere

Ruud de Vries

Jeg begyndte at træne judo i 1967, som 10-årig, og skiftede til karate i 1971, da jeg så en karate opvisining af Salvatore Tringali, som senere blev min karate lærer. Karate fangede mig fra første dag og 6 år senere i 1977, blev jeg gradueret 1.dan wadokai karate, sort bælte. I 1976 begyndte jeg at være karatetræner, i forskellige klubber i Amsterdam. Jeg har altid været interesseret i dommergerningen og i 1978 opnåede jeg A dommerlicens i Nederland. I 1984 flyttede jeg til Danmark, og blev senere medlem i TST Karateskole i Tilst ved Aarhus. Her har jeg været en af trænerne i mange år, indtil jeg startede Bredballe Karate Skole i 2009. Omkring 1990 blev jeg dommer i Dansk Karate Forbund (DKarF), og har dømt i mange nationale og internationale turneringer. I 2004 fik jeg instruktør og coach licens i DKarF. Idag har jeg 5. dan i wadokai karate, er medlem af dommerudvalget i Dansk Karate Forbund, er medlem af referee committee i Federation Wadokai Europe (FWE), og har dommer licens i Nordic Karate Federation (NKF).
Thomas, med sin søn Jeppe efter graduering